05 Ekim 2006

marcomturkiye açıldı!

Herkese merhaba,

Sizleri yeni bir blogdan haberdar etmek istedim.

Türkiyede yapılan yaratıcı pazarlama iletişimi projelerini içeren yurt dışı odaklı İngilizce bir pazarlama iletişimi blogu açtık. Yaklaşık 4 aylık bir süreç sonucu dün blogumuzun resmi açılışını yaptık.

http://www.marcomturkiye.com/
Adını "pazarlama iletişimi" teriminden alan marcomturkiye;
Türkiye'deki yeni ve yaratıcı pazarlama iletişimi fikir ve tecrübelerini paylaşan ortak katılımlı bir blogdur. Bizler sanat yönetmeni, yazar, stratejik planlamacı ve pazarlama profesonelleri olarak yaşamımızın merkezine araştırma, analiz etme, düşünme ve yaratma süreçlerini alarak yola çıktık.
Amacımız;
reklam, halkla ilişkiler, mobil pazarlama, "online" pazarlama, viral pazarlama ve gerilla pazarlama gibi temel pazarlama iletişimi disiplinleri ile ilgili gözlemlerimizi paylaşmak ve
Türk yaratıcılarına; yaşından, konumundan ve mesleğinden bağımsız interaktif bir platform sağlamak ve yayınlanmış yaratıcı işlerini Türkiye sınırları dışına taşımak.

marcomtürkiye,
which takes its name from the term marketing communications, is a collaborative blog which is dedicated to reveal fresh marketing communications ideas and experiences from Türkiye. We, as art directors, copy writers, strategic planners, marketing professionals and creative thinkers, are devoted our lives to spot, observe, analyze, think and create.
Our aim is:
to share our observations in each of the major marketing communications disciplines such as advertising, public relations, mobile marketing, online marketing, viral marketing, guerilla marketing and so, and
to offer an interactive platform for Turkish creatives, regardless of their age, location and profession and present their published creative works to the outside boundaries of Türkiye.

Sitemizi ziyaret edip görüşlerinizi bildirirseniz çok seviniriz. Ayrıca tüm ajanslardan işlerini bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz. Türkiye'yi yurt dışına taşıyacak sağlam bir blog hedefliyoruz.

Fikirleriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

2 Comments:

Blogger Haluk Mesci said...

My dear friend,

Best wishes in your new, ambitious endeavor, Marcom Turkiye.

Haluk Mesci

PS. I can't help but draw your attention to one minor but nauseating detail:

It should be 'copywriters', not 'copy writers'. If you are going to do a blog in English, well, be double careful. After all, you are representing or reflecting Turkish marketing communications, right ?

Perşembe, Ekim 05, 2006 8:24:00 ÖS  
Blogger Meltem Günyüzlü said...

Haluk Hocam,

Görüşleriniz benim için her zaman çok değerli, bunu size daha önce de söylemiştim. Haklısınız, hatamızı hemen düzelteceğiz ve daha dikkatli olacağız.
teşekkürler!

Perşembe, Ekim 05, 2006 11:36:00 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home